dinsdag 20 augustus 2013

Tweede editie ontdek Geluwe, Geluwe ontdekt op 14 september

Op 14 september wordt de tweede editie van Ontdek Geluwe, Geluwe ontdekt georganiseerd.  Alle verenigingen kunnen zich opnieuw aan de gemeente kenbaar maken.  Willy Degrootte, voorzitter van het comit√© Ontdek Geluwe, Geluwe ontdekt blikt vooruit op het evenement.

Het dorpsfeest zal op verschillende locaties doorgaan.  In de Beselarestraat kunnen de verenigingen zich aan het publiek voorstellen. De Gaper is the place to be om kunstenaars en verzamelaars aan het werk te zien. Ook achter de kerk en in het gemeentepark is er heel wat activiteit.

Zes jaar geleden ging de eerste editie door.  De meeste verenigingen die de vorige editie smaak gaven zijn deze uitgave opnieuw van de partij. " Nieuw is een houtdraaier. Het is een kunstenaar die in de Gaper kleine kunstwerken zal draaien. Ook kunstenaar Marc Verdoodt stelt z'n kunstcollectie 'Het wiel' voor." aldus Degrootte.

Tien verengingen nemen deel aan een volksspel en er is ook een prijs te winnen voor de mooiste stand. Noteer zaterdag 14 september alvast met stip in jouw agenda.

Bekijk het interview dat we met Willy Degrootte hadden. (Interview K. Vaneeckhout)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten