TV Geluwe op je evenement


Vanuit de Geluwse verenigingen krijgen we zeer regelmatig de vraag op hun evenement te filmen.  We zijn heel tevreden dat er duidelijk interesse bestaat voor onze filmpjes.  Maar momenteel krijgen we heel veel aanvragen zodat het moeilijk wordt om op elk evenement te gaan filmen of foto's te nemen.  Zeker omdat wij met een beperkte kern vrijwilligers zijn.  Daarom hebben we het volgend stramien op poten gezet.

Eén reportage per maand

We maken per maand 1 filmpje of een fotoreportage van een evenement.  Daarbij houden we ons aan het principe dat wie het eerst een aanvraag indient eerst in aanmerking komt voor een reportage voor een bepaalde maand.  Aanvraag van reportage kan gebeuren via: info@geluwe.be
Eventueel maken de leden van TV Geluwe nog een aantal filmpjes tussendoor die door de redactie zelf gekozen worden n.a.v. de actualiteit. De kalender van de reeds aangevraagde reportages kun je onderaan de pagina terugvinden.

Eigen foto's en filmpjes op TV Geluwe

Tv Geluwe wil de foto's en/of filmpjes van activiteiten van Geluwse verenigingen mee helpen verspreiden. Daarom vragen we dat de vereniging z'n foto's of filmpjes zelf online plaatst.  De link naar de foto's of filmpjes kunnen dan samen met een kort tekstje (3 à 4 regels) met uitleg over het evenement doorgestuurd worden naar info@geluwe.be.  Wij verspreiden dan de foto's via onze site, facebookpagina en ons twitteraccount.

Aankondiging evenement

Als partner van TV Geluwe kun je je affiche van je evenement via onze facebookpagina verspreiden.  In ruil vragen we dat het logo van TV Geluwe op de affiche staat.  Affiches kunnen via  info@geluwe.be doorgestuurd worden. Meer info over partnership klik hier.

Kalender

Dit is de kalender voor 2013 met evenementen die al werden aangevraagd:

maand
activiteit
reportageteam
januari
Nino D’Hellem voorzitter KSK Geluwe
Kasper + Ivan
februari
21/02:  Persconferentie “ Geluwe dorp in de kijker”
Adri + Kurt
maart
24/03: Doortocht wielerklassieker Gent-Wevelgem
Kelvin + Hart
april


mei


juni


juli
13/07: Herdenking 300 jaar Franse grens deel 1
14/07: Herdenking 300 jaar Franse grens deel 2
i.o. dienst cultuur Stad wervik

augustus


september
14 /09: Ontdek Geluwe, Geluwe Ontdekt

oktober


november


december


Geen opmerkingen:

Een reactie posten