woensdag 11 september 2013

Nieuw Geluws tijdschrift

De heemkundige kring 't Erfgoed Gilwe zit niet stil. Deze kring bestaat uit negen inwoners van onze gemeente.  Ze brachten in het verleden al tentoonstellingen over de geschiedenis van ons dorp. 't Erfgoed Gilwe brengt nu ook een tijdschrift uit.


De heemkundige kring 't Erfgoed Gilwe stelt met enige trots het eerste nummer van haar nieuw tijdschrift voor.  Het magazine zal twee maal per jaar verschijnen. Het Geluws tijdschrift in 4-kleurendruk zal in maart en september te lezen zijn. De redactie brengt artikels over de Geluwse geschiedenis. Het magazine draagt de eenvoudige , maar mooie naam “GILWE”.
Praktische info:

- Een los nummer kost 5 EUR en is te verkrijgen bij de leden (zie folder) en op de stand in GC. De Gaper op “Geluwe ontdekt “nu zaterdag 14 september.
- Wie 10 EUR overschrijft op rek. BE26 1448 7463 4229 van “t Erfgoed GILWE “ en in Geluwe, Wervik of Menen woont,  krijgt de nummers THUIS bezorgd.
- Wie buiten die gemeenten woont en lid wil worden schrijft 10 + 3 (portkosten) = 13 Eur over en ontvangt het tijdschrift met de post.

Meer info: www.erfgoedgilwe.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten